Call Us (111) 234 - 5678

21/B, London Campus, British Road, Birmingham, UK

Donaties

Zo halen wij ondermeer geld op voor:

– Sportschool Multivit, Tilburg

Door deze sportschool in de Reeshof, Tilburg te sponsoren, geven we ze de kans om nieuwe apparatuur zoals, fitness apparaten, sportkleding en matten aan te schaffen. De sportschool is opgericht met een beperkt budget en samen met De Snorre hopen we de sportschool meer in het zonnetje te zetten. De sportschool in deze wijk is vooral erg belangrijk om jongeren te laten interesseren in sport en gemeenschappelijke activiteiten.

– Verpleeghuis de Hazelaar, Tilburg

Een groot aantal liefhebbers van De Snorre zijn te vinden in verpleeghuis de Hazelaar. Dit vriendelijke verpleeghuis biedt een comfortabele omgeving aan oudere en gepensioneerden. De Hazelaar beschikt echter over te weinig middelen om de senioren te verleiden met dagelijkse creatieve activiteiten. Geld en middelen voor uitstapjes en cursussen moeten helaas plaatsmaken voor de vaste lasten van het verpleeghuis. Daarom hebben wij besloten om onze acties ook te richten op het vermaak en comfort van de oude van dagen.

– Bibliotheek Tilburg

De bibliotheek op het Stadhuis Plein kampt al jaren met financiële problemen. Er is geen budget voor uitbreidingen, computer apparatuur en personeel. De Snorre heeft daarom besloten om het leesgedrag van jongeren te stimuleren door middel van financiële giften om de bibliotheek uit te kunnen breiden. Er worden vandaag de dag te weinig boeken gelezen en dat heeft vooral te maken met de aantrekkingskracht van bibliotheken. De Snorre is er van overtuigd dat, met een beetje hulp, de Bibliotheek Tilburg kan opbloeien en het jongeren kan stimuleren om deze weer te gaan bezoeken.

Al deze acties voor goede doelen die we als club hebben samengesteld, vinden op verschillende manieren plaats. Onze leden gaan twee keer per jaar van deur tot deur met onze goede bedoelingen en op bijeenkomsten kun je ook een donatie maken.

Enkele bijeenkomsten waar je onze leden van De Snorre kunt tegenkomen zijn onder andere:

– Bikers bijeenkomst in Hilvarenbeek

Elk jaar op 27 april komen de Noord Brabantse motorclubs bij elkaar op het Stedenplein in Hilvarenbeek om hun stalen rossen te vertonen. Het festival is voorzien van eetkraampjes, podia met live muziek en natuurlijk onze eigen De Snorren tent.

– Sportevenementen dag

Op 6 mei vindt de sportevenementen dag plaats in het Willem II stadion in Tilburg noord. Deze is opgericht door het R.O.C en wordt bijgewoond door onze clubleden. Hier halen we geld op voor Sportschool Multivit

– De nachtmarkt

Tussen 8 en 10 juni vindt jaarlijks de nachtmarkt plaats in het centrum van Tilburg. Ook hier is De Snorre altijd trouw aanwezig om geld op te halen voor onze goede doelen.