Call Us (111) 234 - 5678

21/B, London Campus, British Road, Birmingham, UK

Opmerkelijke snorren

Elke snor is opmerkelijk en heeft zijn eigen charme. Althans, zo denken wij er over. Toch zijn er enkele snorren die de drager wereldberoemd hebben gemaakt en hun stempel hebben gedrukt op de snorrenwereld. Hier noemen we enkele benoemingswaardige en legendarische snorren dragers op die je waarschijnlijk wel bekend zullen voorkomen:

– Tom Selleck

De snor van Tom Selleck is niet zomaar een snor, het is een gezicht ornament van grote klasse. Magnum PI zou nooit serieus genomen worden zonder zijn grote snor.

– Charlie Chaplincharlie_chaplin

Charlie Chaply die bekend stond als “the Tramp”, was de grootste filmster in de zogenaamde “stomme film” (een film zonder geluid). Een stem had hij helemaal niet nodig want zijn snorretje in de vorm van een tandenborstel, deed al het acteer werk voor hem.

– Burt Reynolds

Deze stoere acteur had een groot assortiment aan snorren tijdens zijn acteer periode. De een was nog stoerder dan de andere. Ons hoor je niet klagen. Het was elke film weer een verrassing hoe de snor er deze keer uit zou zien.

– Salvador Dalisalvador_dali

De snor van Salvador Dali past uitstekend bij zijn schilderstijl. Zowel surreëel als licht beangstigend kun je niet ontkennen dat deze snor niet ontzettend creatief is.

– Hulk Hogan

Je moet toegeven dat deze professionele worstelaar klasse heeft. Het is niet makkelijk om deze hoefijzeren blonde snor te onderhouden. Vooral niet wanneer er regelmatig aan getrokken word.

– Genghis Khan

Een meedogenloze leider van het oude Mongoolse rijk. Deze vroegere trendsetter heeft voor een waar modebeeld gezorgd onder zijn leger manschappen.

– Albert Einstein

Een briljant man die het veel te druk had om zijn snor te verzorgen. Dit zorgde er dan ook voor dat zijn onmisbare snor de tijdschriften haalden.

– Ambrose Burnside

Je weet wanneer je legendarische snor gerespecteerd word wanneer deze naar je word vernoemd. Generaal Ambrose Burnside was een politicus, generaal en de uitvinder van de bakkebaard.

– Frank Zappa

Is er een snor op de wereld dat nog herkenbaarder is dan die van muziekster Frank Zappa? De snor gaf heel goed zijn muziekstijl weer: bizar, creatief en inspiratievol.

– Adolf Hitler

Waarschijnlijk de meest beruchte snor uit de geschiedenis. Dit snorretje staat nu voor alles wat slecht is en heeft zijn reputatie vastgelegd door zijn daden.

– Friedrich Nietzsche

Op zoek naar inspiratie over de zin van het leven? Kijk dan niet verder. De grote snor van Nietzsche laat je direct het licht zien.

– Sam Elliot

Met klassieke film zoals “Tombstone” en “Gettyburg”, op zijn naam, geeft de snor van Elliot aan wat je nodig hebt om een grote Hollywood ster te worden. De ultieme stoere filmheld.

– Koning George V

Een machtige koning met zijn hoefijzer snor. Hij was tevens de inspiratie voor de koning op het speelkaarten dek.

– Rollie Fingers

Deze honkbalspeler had een gewaxte hoefijzer snor. Iets wat zeer uitzonderlijk was tussen alle gladgeschoren gezichten van zijn medespelers.

– Mahatma Gandhi

Een gewone man met een bijzondere invloed. Buiten zijn schaarsgeklede pij stonden ook zijn ronde brilletje en snor voor een groot icoon.

– Teddy Rooseveldteddy_rooseveld

Teddy’s snor was een weerspiegeling van zijn karakter, wild, streng en zakelijk. De snor is erg mannelijk en uitgegroeid tot een vanzelfsprekende verschijning.

– Prince Rogers Nelson

Prince mag dan wel vaak van naam zijn veranderd maar het dunne snorretje van deze popidool is altijd hetzelfde gebleven.

– Joseph Stalin

Een man draagt een snor maar in de Sovjet tijd, draagt een snor de man. Dit kun je gerust aannemen van de grootste dictator die de wereld gekend heeft.

Dit is nog maar een kleine greep uit de verschillende snorren die grote bekendheid hebben vergaard.